slider

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Τα ανοιγόμενα συστήματα κουφωμάτων αλουμινίου χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες. Στα συστήματα με θερμοδιακοπή και στα ψυχρά συστήματα.
Τα συστήματα με θερμοδιακοπή διαθέτουν  δύο προφίλ αλουμινίου (εξωτερικό και εσωτερικό) ενώ στο ενδιάμεσο υπάρχει ένα προφίλ πολυαμιδίου το οποίο επιτυγχάνει  υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης. Έτσι ένα θερμοδιακοπτόμενο σύστημα αλουμινίου σε συνδυασμό με ενεργειακούς υαλοπίνακες μαλακής επίστρωσης low-e, αποτελούν έναν ιδανικό συνδυασμό υλικών για την δημιουργία κουφωμάτων  με άριστες θερμομονωτικές ιδιότητες , εναρμονισμένων με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων(ΚΕΝΑΚ)
Τα συστήματα που έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί η εταιρεία μας πέρα από άριστες θερμομονωτικές ιδιότητες διαθέτουν επίσης  υψηλά επίπεδα ηχομείωσης και υδατοστεγανότητα.
Η χρήση μηχανισμών περιμετρικού κλειδώματος προσφέρει υψηλό επίπεδο ασφάλειας.
Τα κουφώματα αλουμινίου μπορούν να βαφούν σε όλες τις αποχρώσεις RALκαθώς και σε πολλές άλλες ειδικές αποχρώσεις και απομιμήσεις ξύλου.
Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί συστήματα των κορυφαίων ελληνικών βιομηχανιών αλουμινίου Exalco, Alumil και Elvialενώ οι μηχανισμοί  που τοποθετούμε σε όλα τα κουφώματα είναι της  γερμανικής εταιρείας GU

Ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη επιλέγουμε σε συνεννόηση μαζί του το κατάλληλο σύστημα. Η συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής πρώτων υλών μας επιτρέπει να καλύπτουμε κάθε αισθητική και λειτουργική ανάγκη. Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε τις βασικές σειρές που διαθέτει η εταιρεία μας:
ALBIO 109C EXALCO
Ο σχεδιασμός του συστήματος Albio 109C βασίστηκε στην πιο σύγχρονη τεχνολογία των κουφωμάτων. Έχει να επιδείξει υψηλές επιδόσεις σε θερμική μόνωση χάρη στα προφίλ πολυαμιδίου πλάτους 24mm. Η άριστη συμπεριφορά της στις δοκιμές αεροπερατότητας, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα χρήσης υαλοπινάκων πάχους υάλωσης έως και 44mm, δίνουν στο σύστημα δυνατότητες επίτευξης υψηλής ηχομόνωσης. Η δυνατότητα υποδοχής μηχανισμού κλειδώματος σε συνδυασμό με το μηχανισμό θερμοδιακοπής παρέχουν απόλυτη ασφάλεια και υψηλές επιδόσεις. Το διαχρονικό του design σε σχήμα οβάλ ή κλασικό σας δίνει ξεχωριστές διακοσμητικές επιλογές.
 ALBIO 125CEXALCO
Η νέα πρόταση της Exalco στα ανοιγόμενα θερμοδιακοπτόμενα συστήματα με περιμετρικό μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων. Χαρακτηρίζεται από την διαχρονικότητά της στο σχεδιασμό και την λειτουργικότητα. Έχει να επιδείξει υψηλές επιδόσεις σε αεροπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση. Επίσης προσφέρει θερμική μόνωση χάρη στα προφίλ πολυαμιδίου πλάτους 24mm. Διακρίνεται για την άριστη επίδοση στην ηχομόνωση. Η αισθητική της ικανοποιεί κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση, χάρη στο διαχρονικό της design σε σχήμα καμπύλο και ίσιο. Το πλεονέκτημα του νέου συστήματος είναι η δυνατότητα συνδυασμού ίσιας κάσας με φύλλο καμπύλο.
Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων. Σταθερά ή  ανοιγοανακλινόμενα, κ.α.
ALBIO 109C SYPER THERMO EXALCO
Η σειρά Albio 109C Super Thermo είναι η κορυφαία και πιο προηγμένη σειρά της Exalco στον τομέα της θερμομόνωσης. Χρησιμοποιεί ειδικό θερμομονωτικό υλικό και μεγάλου πλάτους πολυαμίδια πετυχαίνοντας υψηλή θερμομονωτική επίδοση ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
ALUMIL 20000 & 20500
Το υψηλό επίπεδο ασφάλειας είναι το χαρακτηριστικό της σειράς Μ 20000 Apollo Alutherm η οποία διατίθεται σε απλή  (M 20500 Apollo) και θερμοδιακοπτόμενη έκδοση.
Το σύστημα ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις για ασφάλεια, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο ατσάλινο μηχανισμό που διασφαλίζει περιμετρικό κλείδωμα του κουφώματος σε πολλά σημεία.
Ο σχεδιασμός της σειράς είναι εξολοκλήρου βασισμένος στην εφαρμοσμένη και πιστοποιημένη τεχνολογία της M 11000 Alutherm Plus.
M11000 ALUTHERMPLUSALUMIL
Το M 11000 Alutherm Plus είναι ένα δοκιμασμένο και αξιόπιστο ανοιγόμενο σύστημα, μελετημένο και σχεδιασμένο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται σε μία μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.
Είναι πιστοποιημένο για τις υψηλές επιδόσεις του στην ηχομόνωση,τη θερμομόνωση και την ανεμοπίεση, ενώ διακρίνεται και για τo υψηλό επίπεδο ασφάλειας που προσφέρει.
Ο ειδικός σχεδιασμός των προφίλ του επιτρέπει την σωστή λειτουργία του σε πόρτες οποιουδήποτε ανοίγματος, τόσο σε κατοικίες, όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Επίσης, προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών ως προς την εμφάνιση (minimal, μοντέρνο, νεοκλασικό, παραδοσιακό, inox), ενώ διατίθεται και με περιμετρικό μηχανισμό κλειδώματος πολλαπλών σημείων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου